Impressie gastouders

Mijn naam is Colleen, 32 jaar. Ik vang kinderen op van 0-4 jaar in mijn eigen huis genaamd gastouderopvang " 't Sprookjeshuys". Samen met mijn man en twee dochters ( 8 en 3 jaar) woon ik in Schiedam-Noord. Ik werk graag als gastouder omdat ik het gezellig vind om kinderen om mij heen te hebben. Doordat ik maar een aantal verschillende gastkinderen per week opvang, kan ik een fijne band opbouwen met de gastkinderen en goed persoonlijk contact onderhouden met de ouders. De dagen vul ik oa het liefst met samen spelen, wandelen, boekjes lezen, knutselen en tussendoor wordt er samen gegeten, gedronken en geslapen wanneer de kinderen daar aan toe zijn.
Hoi, welkom bij gastouderopvang Tante Grace in Delft. Mijn naam is Grace, ik ben 40 jaar oud. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, dat is mijn passie. Wat belangrijk is voor mij, dat de kindjes zich thuis voelen en veilig. Ook een goede samenwerking en communicatie met de vraagouders is belangrijk.
Mijn naam is Marjan. Ben al vele jaren werkzaam als gastouder in Ridderkerk met heel veel plezier. Ik bied aan veel gezelligheid, regelmaat en veel liefde voor de kindjes.
Ik ben een Corina, moeder van 2 kinderen en 54 jaar. Sinds 2013 ben ik in het bezit van mijn diploma's die ik moet hebben om op jullie kindje te mogen passen. In Spijkenisse is de gehele begane grond van ons huis ingericht voor de kinderen. Zoals een aparte speel/leef ruimte, waar ze onder zorgzame toezicht kunnen spelen/knutselen, een aparte slaapkamer en een badkamer/toilet voor de kinderen. Er is ook genoeg ruimte om de kinderen buiten te laten spelen. Kom gerust even kijken, de koffie/limonade staat klaar.
Hoi, ik ben Desiree, moeder van drie kinderen en gastouder sinds 2006. Ik woon in het centrum van Spijkenisse en ik vang kindjes op van de scholen in Sterrenkwartier op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 06:00 en 18:30 uur. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij mij thuis.
Ik ben Mariska, 48 jaar uit Zuidland. Ik bied gastouderopvang voor kinderen van 0-12 jaar oud. Wat ik kinderen graag wil meegeven is; het zorgen voor elkaar en elkaar accepteren zoals je bent. Wat bied ik; structuur, warmte, emotionele veiligheid. Ik zet in; vrolijkheid, geduld en een flinke dosis creativiteit en een luisterend oor. Mijn specialiteiten zijn; interactief voorlezen, knutselen, spelletjes doen, koken/bakken.
Mijn naam is Esmeralda, 29 jaar en mama van een zoontje van 4. Wij wonen in Spijkenisse in de wijk Vogelenzang, waar ik een gezellige, huiselijke plek biedt voor mijn opvangkinderen, waar ze zich welkom voelen en in hun eigen tempo verder kunnen ontwikkelen. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn, spelletjes te doen, knutselen, bakken en naar buiten te gaan. Ik heb voor de kinderen een gezellige speelplek waar afwisselend met ander speelgoed wordt gespeeld.
Ik ben Priscilla uit Ridderkerk, ben 34 jaar, ben mama van 2 kinderen. Ben een geduldige lieve gastouder, hart voor mijn werk. Ik bied leuke activiteiten/uitjes aan.
Ik ben Lindsey van Hattem, geboren in 1994. Wij zijn een gezellig druk gezin in Zuidland, bestaande uit man Mike (1994) zoon Finn (2018) dochter Noe (2020). We houden van warmte en gezelligheid en dragen dit ook uit in de opvang. Ik houd elke dag dezelfde structuur en maak gebruik van picto's, dit geeft kinderen een veilig gevoel. Ik houd korte lijnen met ouder(s) en samen zetten we ons in voor de ontwikkeling van het kind.
Ik ben Ersheline Jourdain, 30 jaar en sinds 2019 werkzaam als gastouder in Spijkenisse. Begin dit jaar ben ik begonnen met het programma KIKI. Ik haal hiermee veel uit de kinderen. Het helpt de kinderen bij hun ontwikkeling en daar wil ik graag aan bijdragen. Ik vind het werk als gastouder super leuk en doe het met veel plezier en liefde.
Hoihoi, Ik ben Thirsa, moeder van 2 lieve zoons. Ik heb een opvang in Spijkenisse Waterland. Wij spelen daar veel buiten, eten biologisch, springen in waterplassen en ontdekken de wereld samen met anderen. Elke dag is nieuw en anders. Het is leuk werk en hoop het nog lang te kunnen blijven doen!
Lieve, gezellige gastouder in Hellevoetsluis, 46 jaar, getrouwd, 2 al grotere kinderen, huisdieren. Eerlijk en betrouwbaar, huiselijke sfeer, wederzijds respect en veel ruimte om vrij te spelen en te ontwikkelen staan bovenaan. Gewoon zoals je bent!!
Mijn naam is Stephanie, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben sinds 2013 werkzaam als gastouder in Spijkenisse en heb hiervoor de benodigde diploma's behaald. Belangrijkste vind ik als kinderen het naar hun zin hebben en zich op zijn gemak voelen. Ik vang kinderen op van 0-4 jaar. Wij doen uitstapjes/knutselen/zingen/lezen/schoolvoorbereidingen/buiten spelen; kortom leuke en leerzame dagen. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u wat meer informatie dan kunt u mij een berichtje sturen.
Ik ben een gastouder in de omgeving de Akkers in Spijkenisse. Ik doe al 11 jaar met veel plezier kinderen opvangen in de leeftijd van 0-8 jaar. Ik heb geen 08:00-17:00 uur mentaliteit. Ook in de weekenden en avonden vang ik kinderen op. Het is een gezelligheid met de huisdieren. We hebben een hond van 10 maanden, die gaat altijd mee met de kinderen naar buiten, als we gaan spelen in de speeltuin. Zomers als het niet te warm is ben ik altijd met de kinderen naar park Brabant en in de herfst kastanjes zoeken in de buurt voor een herfsttafel.